alhmdullilah

assalamulaikum

anis nak cakap yang anis dah berdamai dgn kwan anis iaitu tg fatin nur nabila , baru2 ni anis ada hgaduh dengan dia , anis rasa bersalah sangat dengan dia , anis yang buat jadi mcam ni , sori kawan , saya rosakkan perhubungan kita , saya sayang awak sangat2 . semoga persahabtan kita berkekalan hingga akhir hayat , and i hope kita same2 berjaya dlam exam and berjaya ke menara gading , alhamdullilah



she is nice girl :)

gastrik again

assalamualaikum

anis xboleh tidur sekrang ni , peurt anis terlalu sakit , and terlalu letih , dah 6 kali anis muntah . tapi anis akan sabar dgn dugaan ini . orang cakap 'sabar separuh daripada iman' . anis akan kuat untuk hadapis semua ini . nsib ada senior sekolah aku , duk layan aku macam ni . HAHA , thanks yerr . tapi xboleh cakap nama dia , rahsia . disebabkan xlarat nak g dapur , anis makan jer biskut yang ada kat dalam bilik anis . hmm , tahan laa sikit . anis harap pauasa nanti xjadi macam ni . amin

sekolah kena virus durian

assalamualaikum

kita berjumpa lagi di post anis yang baru , tadi kat sekolah anis ada buat jamuan makan durian . sape yang suka durian kat sini angkat tangan ? sebnarnya , anis xsuka durian . , hmm , sri kalau sape2 marah anis kalau anis xmakan durian tadi . bau busuk laa durian tuh , huhu . habis sekolah bau durian . anis kesian kat kawan baik anis waniey , dia puasa hari ni , dia tuh suka sangat durian , tapi xdapat makan laa .



selamat menyambut ramadan al-mubarak

assalamualaikum

apa khabar semua ? anis harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat . sempena satu hari je lagih nak menyambut bulan ramadhan , anis nak ucapkan selamat menyambut ramdan almubarak . semoga ramdhan tahun ini lebih baik daripda yang ramadhan yang lepas . anis jugak nak mintak maaf kepada sape yang pernah anis sakiti ke ape ke . even ni semua kesalahn anis , anis juga manusia biasa yang xlari dari buat silap . jujur anis cakap tahun lepas just 2 kali anis pergi tarawikh . insyaallah tahun ni akan lebihkan lagi . kat kwsan rumah anis , dah banyak dah bunyi mercun walaupom puasa just tinggal sehari . puasa ni sebnarnya bagus , dapat pahala banyak and more lah . anis harap puasa nanti xde gastrik yang teruk , amin .

mulakan hidup baru

assalamualaikum .....

 hari ni anis berazam nak mulakan azam baru iaitu , nak study betul-betul untuk persediaan pmr , anis nak cover balik semua pelrjan yang xpahm tu , terutamnya maths . anis akan ushakan nak mencari tusyen and belaja lebih dari 3 jam sehari . insyaallah . satu lagi anis xkan tinggalkan sembahyang hajat . dalam sehari kira 6 kali anis sembahynag . alhamdullilah , anis xdee masalah nak buat semua tu . exam last year pom dah xlame . bulan november ini dijangka akan diadakan , anis bertekad nak masuk 3is . dan dapat 9a dalam pmr . amin . tolong doakan anis dapat result cenggitu okay . anis xnak hampakn semua orang .

aku dah kemaruk dgn korea skrg

assalamualaikum .........

 sape yang minat artis korea angkat kaki cepattt . wah raminyaaa . HAHA , tapi anis tahu ada yang xminta kannn . sokey bukan wajib pom . anis memang antara orang yang minat gilerr dekta artis korea sejak kwan dgn waniey ni , dia minat gilerr dkt bigbang iaitu GD . tapi anis 2pm , nama ahlinya taecyeon , nickhun , wooyoung , junsu , junho and chansung . tapi yang paling anis minat sekali sudah semestinya nickhun ! memang fobia lah dgn dia . ahaks . drama-drama korea pom anis minat jugak . ada budak kelas anis yang nama faiz , memang dah fobia dah dgn drama korea , selalu jerr mintak cerita korea , then lepas dia tengok dia , akan cerita kat anis and waniey balik . HAHA , memang gial k-pop habi semua .

aktiviti hari ini

assalamualaikum ..

  kawan-kawan yang anis syang semua , anis nak cakap banyak jugak laa aktiviti hari ini . hari nih anis rajin nak puasa sempena nisfu syaaban . tapi alhamdullilah walaupom puasa tapi anis langsung xrasa letih . kebanyankan kwan2 anis pom puasa . semalam , alhamdullilah jugak anis sempat lah jugak baca 3 kali yasin . anis bersyukur dgn kurniaan ini . sbenarnya , anis xnak puasa , tapi anis kuatkan semngat nak puasa jugak . hari ni kena buat kerja kayu bagai , kena paku-memaku laa projek tuh , anis buat habis nak hancur kayu tuh . memang anis xbiasa buat benda2 benda mcam ni .insyaallah anis akan usahakan buat jadi okay balik . thenn , anis kena buat presentation untuk dan berjalan dgn baik . kena berlakon jadi burung lah . memang cute2 lah tadi , insyaallah kalau anis rajin anis upload gmabr2 tu okay . hari ni xdee study group sebab letih kot . balik sekolah pom awal hari ini dalam 2.05 cenggitu laa . setakat ni dulu post anis

rindu kak nini

assalamualaikum .......

macam mana semua sihat ke ? kalau sihat alhamdullilah lah . anis bersyukur sebab masih bernywa diatas dunia yang penuh pancaroba ini . anis nak cakap dulu anis pernah punya pembantu rumah or dipanggil kak nini, last ada mase anis darjah 5 . sekrang baha anis dah xnak amik dah sebab umi yang xnak . kenape anis cakap kak nini dah xdee mase darjah 5 sebab dia dah meninggal dunia akibat barah payudara . terlalu sedih mendgr berita ini sebab dia xpenah nak cerita dekta family anis . dulu dia lah yang selalu temankan anis buat homework , memberi nasihat kat anis . dia jugak yang ajar anis gosok baju sekolah mase tuh . dia cakap kalau kak nini xdee nanti , sampai nak gosok baju anis . mase tuh , anis biasa jee sebab ingat dia gurau jeee . and anis kalau time gosok baju selalu akan teringat arwah kak nini , kadang2 sampai menangis . memang xsangka dia akan pergi buat selama-lamanya . dgn dia lah anis beljar buat kerja orang-orang pompuan , alhamdullilah , sekrang anis dah 14 tahun , dah masuk alam remaja yang penuh duniawi ini . anis berharap rohnya dicucuri rahmat and ditempatkan di kalangan orang-orang beriman . alfatihah buat arwah .

p/s : anis menangis time tulis post ini

spain juara

assalamualaikum

first time anis hapdate blog di petang hari . selmat petang , kakak2 , abang2 , adik2 , pak cik2 , mak , cik2 . hee . anis nak cakap euro 2012 dah habis episodnya . persoalan sudah ter jawab akhrnyaaa , yang sepanyol menjadi juara . congrats ~ . anis yang mula2 anis skong england , lepas tersingkir , skong germany , germany pulak tersingkir , last2 skong sepanyol laa pada italy . anis , memang tgk live match perlawanan tuh , sambil2 duk bersahur . huh . esoknya kat sekolah , ngantuk xusah duk cakap laaa . ngantuk benorr , tapi berbaloi laa , sebab juara kannn .

1st GiveAway by Fatin & Fatini

Add caption

twitter di hack

assalamualaikum ...
   anis nak caka twitter anis baru jee di hack . arghh geram gilerr dgn orang tuh , kalau lah anis tahu sape dia . memang kenalah dia . tahu tak anis sayang giler twitter anis yang tuh , semua DM and tweet yang penting x sempat nak dibaca , menysahkan orang jeee . apa kejadahnya kau hack2 orang . menyusahkan orang ada laaa . BTW , aku kena laa buat twitter baru . ni link nyaa https://twitter.com/MiszeAnis . just follow mee . im frinedly .

Exclusive Giveaway By Cik Bunny


Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA ShopButikpinkkuBunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) 

sabar again

assalamualaikum ,,,,

anis nak cakap yang nais ada kehilangan kawan yang xpatut dipanggil kawan . huhu , bukan ape mula2 dia back stabbing anis , then anis rasa dia memperbodohkan anis jerr . padahal selama ni anis dah cukup baik dgn dia , sumpah ! anis ikhlas gilerr kawan dgn dia , walupom anis xpenah  jumpa dia , tapi anis rasa dia baik lagih mase tuh , sampailah dia buat anis ni macam orang bodoh , menyesal dapt kwan macam tu . mula2 rampas hak orang , lepas tuh , buat2 muka xbersalah pulak . kau tahu x kau buat aku orang bodoh ! tapi kau silap , aku dah sedar dari tidur , so good byeeeeee ! and terima kasih atas jasa kau memperbodohkan dan membelakangi aku . soooo , terima kasih , kau block aku sebab aku dah xpayah susah block kau dah weii !

aku sakit hati gilerrr dgn kau .

tahnks to my beloved friends , waniey , alia , ah , fatimah , dayah , nabila , alya and semua ! korang selalu sokong aku . sayang korang .

study group ^^

assalamualaikum ,,,,,,,

 dah lame anis hapdateeee pasal aktiviti anis , almaklumlah sibuk dengan sekolah . lepas balik sekolah sembahyang and terus tidooo , and asar bangun . sebab orang cakap tdio lepas asar xmasuk rezeki ke ape entah . anis pom xingat dah . hari ni anis ada laa buat sikit2 study group with fatin and farahana . selepas habis sekolah kitaorang buat , pegi solat then terus start . xlama pom , dalam sejam gitu ar . HEHEHE . kalau dalam stdy tuh , xborak memang xsah . POMPUAN kannn beb . hee . ni sahaja anis nak cakap . tata .

tentang rasa

Dulu
Aku rasa amat bertuah
Kerana sentiasa ditemani
Bintang yang bergemerlapan
Kehadirannya mengubah 360 darjah
Kehidupanku

Kini
Bintang itu meninggalkanku
Untuk mengejar cita-citanya
Tiada lagi keceriaan
Dan kegembiraan untukku
Malam juga semakin suram
Seperti memahami perasaanku ini

Kini.....walaupom hati ini
Cuba menidakkan kebenaran itu
Aku menerima hakikat
Bahawa bintang itu hanyalah sahabatku
Yang paling aku harapkan
Insan yang bernama bintang itu
Tidak melupakan diriku
Daripada kamus hidupnya

hari tua abang shaz and adik kembarnya

assalamulaikum ....

hari nih bufday abang shaz and kembarnya , happy bufday abang , hope panjang umur . semoaga hari nih dapat mematangkan abang . hadiah nak datang kelantan lah ek :P

1st SPECIAL GIVEAWAY CONTEST by Qaleshya Umairah


entah kenpa aku tertarik nak join .

kisah cinta aku kadang2 indah , kadang2 x . ada gembira+bahagia+sedih+kecewa . semua ada

aku couple dengan dia masa tahun lepas , time tuh aku form 1 . aku kela 1 ibnu sina , dia 1 ibnu khaldun . kelas kitaorang just bersebelahan . sekarang dia duk 2ibnu sina aku 2ibnu khaldun , kelas pom bersebelahan jugak . mula2 aku masuk sekolah menengah kamil aku seriously xkenla langung dia walupom dia duk sebleh kels aku . then masuk exam pkbs 2 , masa tuh laa aku berani sent mesej kat dia . hampir setiap hari aku berbalas mesej dgn dia , call ? mula2 malu lagi . lepas2 beberapa minggu baru bernaikan diri . then kitaorang start couple . dia sorang yang romantik gak laa , ambik berat pasal aku . then kitaorang xabaikan peljaran sebab selalu berlumba-lumba dapat markah exam yang gempak , kalau menang kena bagi hadiah . tapi bagi aku hadiah xpenting , kita kena usaha . huhu . tapi selalunya dia yang menang . malu jugak aku . dia jugak bagi tedy bear kat aku n selalu bagu cadbury and ferrero . aku terhahru sangat dgn dia . then , kisah cinta aku dgn dia masih berjalan lancar sampai lah bulan 5 lepas , kitaorang asyik gaduh , gaduh and gaduh . seriously aku xsanggup nak lalui semua nih . tapi aku redha dgn apa yang berlaku . aku semakin cemburu bila melihat kemesraan dia dgn girls kat facebook . semakin hari semakin hati ku bertambah sakit . tapi aku masih lagi sabar , dia pom layan aku mahu xmahu je . aku masih lagih sabar dgn kerenah dia sebab aku tahu dia ada masalah keluarga , smpailah ke bulan 5 , aku dah mula rasa diperbodohkan , aku pom cakaplah nak clashed , aku dah xtahan dah . then kitaorang gaduh2 , dia sekrang dah ada makwe baru iaitu kawan baik aku sendiri , huhu , mula2 , shock jugak , lepas tuh , aku pom pikir xguan jugak dok mengenang hal yang sudah lepas . so teruskan hdiup aku . lepastuh kitaorang berbaik semula , dia mintak aku kembali kat dia , memang aku SAYANG dia lagih , tapi aku xkan rosakkan kebhagian orang lain . aku xsuka pentingkan diri sendiri , dia dah jadi milik orang . aku xkan rebut cinta itu lagi . sori dear ALIF HAIKAL . even , kalau aku ada buat salah kat kau , maki2 kau . n macam2 lah . hadiah yang aku beli kat dia pom xsempat nak bagi , sebab dah noktah semuanya . im sori dear .

inilah serba sedikit tentang kisah cinta aku . harap2 terhibur . :)

segmen : up kan follower bawah 700 by zati


follower anis baru je 30 .

cuti dah out

assalamualaikum .....

cuti sekolah 2 week tinggal sehari je lagihh , dalam 2 week , xdee aktiviti menarik sangat kcuali tgk filem horee ! horee ! . yang paling hate sekali gaduh dgn mamt tuh , sori mamt , aku xnak gaduh lagih , aku akan terima semua nih . give up dah aku . cerita pasal keje sekolah , arghhh , aku stres gilaa sebab maths and sains xtahu nak buat camne . huhu . almaklumlah aku nih bukan budak bijak like you all .
maasuk sekolah ni , kena hadappi result exam pulak , takut woah , harap2 xdee dah d . aminaminamin .

at pantai

assalamualaikum ,,,,,

hari nih aku pnteng tucen . HEHEHE , sori ustzah , aku pnteng sebab abg nazmi dgn kak sha ajak aku pegi pantai . enjoy gilerr , tadih , aku yang jadi phtographer diorang , my pic pom ada satu je , jahat kan diorang . abg nazmi pulak xcakap2 awal2 nak mari ambik nasib baik xajak abg shaz . aishhh , buat malu jeeee . abg nazmi nyanyi lagu dkt kak sha , ahhh , sweet giler diorang , aku xganggu pomm . just look and see :P .

thanks to abg nazmi and kak sha . hope diorang ada jodoh .

to abg nazmi , janji tuh , tedy satu :P
*sambil buat muka kiut .

sahabat

assalamualaikum .....

aku nak perkenalkan sahabta yang selalu mndgr cerita aku , xkira sedih or not , kitaorg kenal sejak darjah 5 lagih , bermula dgn text mesej , cuti dua minggu nih , dia selalu teman kan aku on9 . HAHAHA . dia budak berjurus , pandai , ada rami ank sedra . aku jels giler , sebab dia baru jer dpt anak sdra kembar . geram rase .

BTW , thanks bro for all .
Abd Rahman
nilah budak tuh , macam budak tadika kan :P
HAHAHA , kidding jerr broo

name : abdul rahman bin mat kudin .

1st Giveaway by Ordinary Zati


saya join contest nih atas jemputan tuan punyer blog yang kiut miut . HEHEHE .
to sis zati , thanks tau jemput anis :)

I miss you ^^

everytime i close my eyes
i see you
smiling at me
so gracefully
and beautiful

you and me
we're made each other
but how fate plays us around
you had to leave me hanging here

without any notice
you just left
how could you
why are you doing this to me

it is torture
waiting here without an answer
you had left
gone with the wind


BTW , aku yang reka sendri , hampir setengah jam , sambil buat HM aku .
okay x ?

Segmen Cioccolato World | Tambah Follower Blog & Twitter


link twitter:https://twitter.com/#!/FaFatihah
link blog:http://anisfatihah-pinkladies.blogspot.com/

keliru

assalamulaikum .....

aku nak cakap sori kat budak tuh , sori gilerr wehh . aku nih girl yang itnggi egonya . aku cakap aku xboleh terima kau sebab aku takut benda yang sama berulang , bukan sekal nih berlaku , tapi berkali2 , tapi hati aku tetapi cakap , aku suka dia , kenpa eh ? hanya hati aku je boleh jawab semua tuh , berkali2 aku cakap kat dia yang pintu hati aku dah tertutup untuk dia , tapi hati aku meronta cakap x . arghhhhh .

CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat readers yang terhebat dikalangan yang terhebat =)

seperti yang dijanjikan semalam..hari nih aku dengan rasa rajin dan pemurah hatinya ingin menganjurkan contest meneka duit tabung..sangat mudah syarat-syaratnya...


  • follow blog nih
  • buat entry bertajuk CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG
  • copy banner bawah nih dan linkkan ke blog aku nih
  • teka berapa duit syiling dan kertas kat atas tuh, tulis jawapan dalam entry nih
  • tag lah at least sorang dan make sure dia taw 
  • paste link ENTRY anda kedalam kotak komen entry nih
  • jawapan boleh ditukar selagi contest belum ditutup =)

tu ja syaratnya..basic dan simple kan?pemenang yang dapat meneka dengan tepat/paling hampir akan mendapat cash/topup RM50 dan top 5 yang teka paling hampir, blognya akan direview..penambahan hadiah akan berlaku sekiranya penyertaan menggalakkan..top referrer juga akan mendapat hadiah dan direview..jadi tolonglah sebar-sebarkan ye =)

hint..jumlah keselurhan duit adalah sebanyak 1498 keping termasuk duit kertas

Segmen : Aku Sudirman

Preview
anis rasa shera suka lagu salam terakhir .
*winkwink

sedih :'(

assalamualaikumm ,,,,,,

  aku sedih gilerr bilaa ingat drma depan mata aku . orang yang duluh aku sayang , ejek aku sesuka hati dia jerrr , aku tahu lah aku nih jalan bongkok kannnn , BONGKOK tuh , korang kena pham macam mana eh :) aku bersyukur allah bagi aku macam nihh , nobody perfect okay . sokey , aku boleh jdai orang yang sabar , sebab tuh ustazah selalu pesannnnn . aku xkisahh pom wehh , asal aku bahagia sudah , kau ejek2 banyak2 lagi , sebab ustzah cakap phala tuh dapat kat kita balik . aku mahu mencontohi nabi muhammad s.a.w baginda seorang yang sabar kalau dicerca oleh masyarakat . well done lah kannnnnnn . sooo that' all . hee :)

Contest : Blog Paling Awesome




  1. Warganegara Malaysia           
  2. Mempunyai Blog
  3. WAJIB Follow blog kami *bagi mudah kami beritahu update contest*. Tekan je sini FIFAH and APIS 
  4. Tekan button like FB Apis dan Gades Pizza fifah . *tak wajib , tapi di galakkan*         
  5. Buat satu entry bertajuk "Contest : Blog Paling Awesome".
  6. Letak banner di atas dan link kan ke entry Fifah (Jika anda dari blog Fifah) ke entry Apis (Jika anda dari blog Apis)
  7. Hantar link entry korang ke ruangan komen entry ini  (Jika anda dari blog Fifah komen dekat entry ini) dan (Jika anda dari blog Apis komen dekat entry beliau  )
  8. Sebarang link tidak diterima melalui cbox/ fibox .
  9. Contest bermula dari 1 JUNE 2012 . tarikh tutup akan diberitahu kemudian
  10. Contest ini automatik akan terbatal jika penyertaan kurang dari 30 peserta .
p/s :penyertaan akan terbatal jika anda melanggar salah satu dari syarat diaatas 
FAHAM semua? kalau xfaham tnya ek

kalau namanya da contest tntu ad hdiah right?
ok..jom tngok ape hdiahnya

HADIAH- HADIAH


1 X Pertama   : RM20 TOPUP + Masuk Dalam List Favourite Blogger Kami
1 X Kedua     : RM15 TOPUP + Simple Header ( macam freebies apis tapi nama korunk )
1 X Ketiga     : RM10 TOPUP + Banner (Fifah akan buat)
5 X Saguhati  : Cursor Blog (nama korang) + Masuk dalam bloglist  kami
2 X Top Referral : RM5 TOPUP 

Itu je yg kami mampu coz kami xgna sponser
100% drpda kami sndiri
nk tambah hadiah?
rajin2 la klik iklan nuffnang kami yek

CARA PEMILIHAN PEMENANG
1. Blog tak berat and tak lambat loading *aspek yang paling penting yang akan kami nilai*
2. Blog kemas dan tak banyak widget yang mengarut .
3. Entry contest yang menarik dan mesra :)

GOD please protect she :)

assalamualaikum .....

tadi aku baru baca nesej yang dikirm oleh kak anes . terharu sangat2 . rasa nak menangis jee . (you should be better than me adik . wat supho na upsr dulu.jgn tinggal solat hajat . ada masalah oyat ko kak . ngadu ko allah . jgn cito sngt sain2 . kade2 xleh cayo k . ) ni antara nasihat yang dia bagi kat anis . ya allah kau bagilah kehidupan yang baik2 kepada kak anes . n kau bagi bagi dia 8a dalam pmr . amin2 . semoga doaku dimakbulkan . aku bangga dapat kenal orang cenggini . dari aku year 5 lagih . dari dulu sampai sekarang dia xputus2 bagi nasihat at anis . thanks soo much sis . anis akan ingat sampai bila2 pesanan kak . ILYSM .


Segmen : Blog Aku Blog Ceria



assalamulaikum , anis join segmen blog sis nih , nampak macam menrik , tengok banner pom dah gambar the smurf . anis suka sangat2 . anis nak cakap blog anis xlah secria  macam blogger2 lain . anis baru je dalam dunia blog nih , banyak yang kena beljar dari orang lama . harap2 ada orang sudi mengajar :D

posto .posto

assalamualaikum ,,,,,,

mase tengahhari tadi anis dapat surat dari kengkwan yg duk kat ganu , wah terharu sangat2 , diorang masih ingat akuu . thanks you all , sayng you all ketat , kenangan bersama korang akan ku semat dalam hati . kalu xsilap aku last jumpa masa dapa result upsr . waoh , kira nak masuk 2 tahun dah . rindu gilak2 .

cupcake

asslamualaikum

hari nih aku dah belajar satu perkara , iaitu buat cupcake . thanks to my sister . HEHEHE , kalau nak rasa kena datang rumah dulu ek , aku nak buat cute2 gituuu . HEHEHE , aku suka hias2 dgn kaler warna-warni biar nampak menarik , soo selera nak makan pom naik .


segmen : Follower Pilihan Aisyah Humaira'

thanks abang

assalamulaikum .....

aku nak ucap kan terima kasih kat my brotha shaz . huhu , selalu happy kan atin . thanks eh . nanti mintak r apa yang abang nak hai tuh , harap2 jgn duk sakit kan hati dia lagi , kalau x nahas korang . HEHEHE , kidding :p , thanks jugak saluu layan atin dalam bbm .


nilah dia , henseng kann :)

yeahhhh ,

assalamulaikum ,,,,,,

aku nak citer yang hari nih , aku rajin giler nak buat homwork . HAHAHAHA , pelik kan bunyi , tapi tu lah kenyaataan , tinggal sains n maths jerr kije aku , yag lain dah settle . terima kasih kat diri aku sebab rajin . HAHAHA .


:))))))

assalamualaikum ......

cuti2 nih xtahu kenapa tipa2 hari aku teringat kawan2 darjah 6 . hohh . sebab diorang selalu tersemat dalam hati saya . sayang korang sampai bila2 . kadang2 tuh jeles dgn korang sebab pandai , tapi aku , entah laaa . huuuu .



i get new fiend

assalamualaikum , baru2 nih aaku dapat teman baru dalam twitter . best dapat kenal dia , macam2 kitaorang cerita . nama dia nur shaheeraa . stay kl .


nak nikon sendiri..

assalamualaikum .....

baru2 nihmasa kat shoppping complex mane entah , aku berkenan giler kat nikon pink tuh . duhhh , nasib xmeleleh air liur . huhu . aku try pujuk abah , abah cakap , guna yang tuh dulu , nanti lepas pmr kalau dapat result comey , insyaallah abah beli . aku apa lagi , dalam hati ada taman r . HEHEHE , ni buat semangt nak blejar . HAHAHA , *bajet rajin .


jalan2 with cousin

asslamualaikum ......

semalam aku , kakak , abah pegi KL naik flight . abah ada keje sbenarnya . aku pom ikut sekali , memang best dapat jalan2 dengan cousin , diorang bawak kawan2 diorang . hee :) best jumpa jumpa diorang , sporting habis . aku dapat tengok battle of the band . macam2 lagi , yang paling aku xsangka , senior sekolah aku ada gak , macam xpercaya , kita dapat jumpa , lepa pada tuh , dia selalu text aku . xboring dah aku , tanya soalan matsh pom dgn dia . bhahaha . thanks eh . lepas tuh ada r gak pegi studio uncle aku , best r jugak , walaupom xreti pom nak main alat muzik , HEHEHE . malu --' . n then round kl . tuh jerr .

i got specs nerd

assalamualaikum .....

semalam aku dapat specs nerd baru , cousin aku bagi . thanks you dear , sayang abah . aku akan jaga elok2 specs ni . sayang pulak nak pakai . lain kali aku nak beli lagi .




pengajaran !!

assalamualaikum ....

sori for kaum adam , sebab entri ni pasal anda , tapi sesetengah jeee . memandang kan aku budak sekolah so xboleh lebih2 r . bercinta ? huhhh , tanya r budak darjah 6 mesti ada makwe or pakwe . :D . TAPI XSEMUA OKAY ! aku penah bercinta , n penah menyesal . memang betul r cakap kawan aku sorang tuh , diorang buat kita macam sampah , bila nak je dia amik , bila xnak dia buang . senang kan keje diorang . huhu . BTW thaks friend . ILSYM .


SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLLOWER DENGAN MENDADAK BERSAMA IZZATI

Segmen : Pencarian Blog Lis

Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie

befday budak cumel :)

assalamualaikum .....

hari nih adalah hari jadi kawan baik aku , name fatin , umur dah masuk 14 . bhahahaha . Semoga panjang umur kawan . hope tahun nih lebih baik daripada tahun2 yang lepas . sori kalau anis xcall fatin . anis memang x larat giler . nanti anis kirm ar hadiah tuh ek . sorilah xsebrapa pom . tapi anis harap , fatin jaga elok2 tahu . anis dah anggap fatin bff anis pom . HEHEHE . tapi malu2 kucing lagih . :D




                               birthday girl :)

im fever again

assalamualaikum ....

hari sedih giler2 hari nih , dah laaaa bercampur dengan demam yang entah bilerr nak sembuh , sampai aku pom dah malu nak pegi klinik sebab malu dengan doktor n nurse . my dad suruh pegi hospital tapi aku cakap xpayah lah , demam biasa jerr ni kot . my dad cakap , angah selalu demam , dalam sebulan mesti demam . kesian pulak abah tengok --' . huhu , aku senyeum jerr lah . air mata ? ahhh , xpyah cakaplah , kering dah . korang doakan ek semoga anis cepat sembuh .


begitu malasnya aku

assalamuaalaikum

cuti nih aku mals gilerr nak buat homework , dah laaa banyak . hohhh . mals nyerrrr , tapi tadi dah buat sikit , tapi walaupom dah buat sikit rase macam xbuat jer . banyak lah pulak tapi2 aku nih . kalau bab novel no 1 , apa daaa , tapi malm nih xboleh buat apa2 selain menangis jerrr guys . aku takut nak hadapi semua nih .


the end

assalamualaikum ....

citer nih sedih tapi ada happy sebab dah dapat lari dari orang yang suka buat hati orang sakit . hohh . xboleh dia ke dia jujur . kannnn senang , xpayah lah kau nak tipuuu aku lagihhh . aku dah penat tahu x , sori kalau aku tulis pasal ni . tahap kesabran aku mencecah tahap dewa . huhhh , menyesal+marah+kecewa , semua ada belaka . tapi menangis air mata darah pom xguna gak , mengenag orang yang dah xsuka kitaa kan . kita nih sapelah kalau nak dibandingkan dengan makwe baru dia . FINE lahh weiii . huhh . go to jail ! kbai .


aku harap kau xkan kecewakan sape2 .
sori kalau ada silap n salah .


emo-girl-sad-moon.jpg